دستور وزارت بهداشت به تولیدکنندگان ماست و نوشابه

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد: کارخانه های تولید آبمیوه‌ صنعتی و نوشابه موظفند ۱۰ درصد قند را کاهش دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، عبداللهی درباره آخرین اقدام وزارت بهداشت برای کاهش قند و شکر موجود در برخی محصولات غذایی گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات برای کاهش ابتلا به بیماری‌های واگیر، بازنگری استاندارد قند و شکر موجود در محصولات غذایی و کاهش آن است.
او افزود:  در راستای کاهش قند موجود در کیک و شیرینی‌نیز درحال صحبت با صنایع قنادی‌ و شیرینی‌پزی‌ هستیم که میزان شکر موجود در این محصولات را کا

جدیدترین اخبار اقتصادی