ارتباط نوعی پروتئین در مغز با کاهش علائم آلزایمر

کارشناسان آمریکایی در یک بررسی جدید دریافتند افزایش سطح یک نوع پروتئین در مغز می‌تواند علائم بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است افزایش سطح این پروتئین مانع از شکل گیری پلاک‌های مرتبط با بیماری آلزایمر می‌شود.

این پروتئین که "نوروگولین ۱" نام دارد به شکل‌های مختلف و با کارکردهای متنوع در مغز موجود است و می‌تواند عامل مقابله کننده با اختلال‌های مغزی همچون بیماری پارکینسون و شیزوفرنی باشد.

دکتر "کوئو-فن‌ لی" محقق ارشد این مطالعه گفت: پروتئین نوروگولین ۱ ویژگی‌های درمانی وسیعی دارد و اکنون در حال بررسی کارکردهای آن هستیم. همچنین مشخص شد این پروتئین متابولیسم پلاک‌های مغز را که مشخصه بیماری آلزایمر است، افزایش می‌دهد.

محققان تاثیر افزایش سطح پروتئین را بر اساس مطالعات پیشین مورد آزمایش قرار دادند که نشان می‌دهد کاهش سطح پروتئین پیش‌ساز آمیلوئید موجب تولید آمیلوئید بتا شده و برای تشکیل پلاک‌های مرتبط با بیماری آلزایمر در مغز انباشته می‌شوند.

به گزارش نیچر ورلد نیوز، همچنین محققان دریافتند افزایش سطح پروتئین نوروگولین ۱ در مغز موش‌های مبتلا به آلزایمر به بهبود عملکرد آنها در تست‌های حافظه فضایی کمک کرده و شاخص‌های مرتبط با این بیماری را کاهش می‌دهد.

جدیدترین اخبار اقتصادی